<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Бізнес
Економіка
01.02.2013 14:26 907

В «Укрекоресурсах» відхрестилися від розтратників державного майна

Кримінальне провадження за розтрату державного майна загальною вартістю майже 100 тис. грн відкрито проти колишніх посадових осіб державного підприємства «Укрекоресурси».

За словами директора ДП «Укрекоресурси» Дмитра Радіонова, на початку 2012-го року ДП «Укрекоресурси» очолило нове керівництво, яке за результатами аудитів діяльності підприємства за попередні роки, ініціювало порушення кількох кримінальних спав. Метою цих дій є стягнення заборгованості за орендоване на підприємствах обладнання та його повернення у власність ДП «Укрекоресурси».

«Мене дивують повідомлення, які почали з’являтися в ЗМІ з 30-го січня 2013 року про відкриття прокуратурою Дніпровського району Києва кримінального провадження щодо посадових осіб державної компанії «Укрекоресурси» за розтрату державного майна. По-перше, про ці процеси відомо вже давно. Більше того, згадувані нині позови до правоохоронних органів ініційовані ДІЮЧИМ керівництвом ДП «Укрекоресурси» проти колишніх співробітників та колишніх партнерів. Найбільше обурює те, як сформульовано тексти новин у ЗМІ – в них не згадується, що кримінальне провадження відкрито саме проти колишніх посадових осіб, тому складається враження, що розслідування ведеться щодо дій нинішнього керівництва. Це не відповідає дійсності і  шкодить нормальній діяльності підприємству, а також негативно впливає на розвиток системи поводження з ТПВ, створення якої було успішно розпочато в минулому році»,   зазначив Дмитро Радіонов.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В «Укрекоресурсах» відхрестилися від розтратників державного майна 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
01.02.2013 14:26 907
Еще материалы раздела «Економіка»