НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Стиль
 Мария Бондарь 17.03.2013 20728

Діловий стиль — 2013: топ-5 модних тенденцій року

Трикотажні базиси замість мінімалістічних блузок, «чоловічий» костюм, сукні-футляри, плісирування... Ділові жінки цього року вимушені суттєво переглянути гардероб, якщо, звісно, хочуть відповідати моді.

Тренд № 3: чистий яскравий колір

style_3

Колірна гама жіночих ділових костюмів стрімко розширюється. Почалося все з яскравих піджаків Ангели Меркель, яка хоробро виходила за рамки загальноприйнятих норм, з'являючись на офіційних заходах у криваво-червоному, фіалковому та зеленому. Перша жінка, яка стала канцлером Німеччини, взагалі не соромилася порушувати неписані правила й руйнувати суспільні стереотипи. І, безумовно, її публічні виходи впливали на уявлення громадськості про жіночий діловий одяг. У питанні дрес-коду жінки-політики завжди були певною мірою винятком. Публіка розуміла, що жінці, яка грає «на чоловічому полі», потрібна незвичайна сміливість, тому діловий гардероб такої жінки міг виглядати сміливо — це нікого не дивувало. Інша справа — дружини політиків-чоловіків, особливо перші леді держав. Цій категорії публічних персон жіночої статі за статусом належить «триматися в рамках». Тож якщо вони дозволяють собі виходити за межі загальноприйнятого, це стає або скандалом, або новим правилом дрес-коду.

Можна сказати, що яскраві кольори остаточно вкоренилися в жіночому діловому гардеробі завдяки дружині президента США Мішель Обамі. Її різнобарвні вбрання надихнули безліч дизайнерів у США та Європі. Першими, як зазвичай, відгукнулися «молоді та ранні», потім — визнані майстри світу fashion. Цього року весняні пропозиції від Anna Valerie Hash і Michael Kors, призначені для ділових жінок, були цілком у дусі Мішель.

Оценка материала:

5.00 / 6
Діловий стиль — 2013: топ-5 модних тенденцій року 5.00 5 6
Життя та Стиль / Стиль
 Мария Бондарь 17.03.2013 20728
Еще материалы раздела «Стиль»
  • Актуальні тренди для стильних жінок Актуальні тренди для стильних жінок

    Тенденції у світі жіночого одягу та взуття постійно змінюються. Проте стабільною залишається одна вимога — речі мають бути гарними, зручними, цікавими й небанальними. Цей симбіоз яскравості, практичності та комфорту набуває нових рис щосезону. Деякі з них із нотками класики, інші — з ультрасучасною родзинкою. Яким саме віддати перевагу, щоб одягатися сучасно та стильно?

    Життя / Стиль 27.07.2023 512
  • Професійна косметика – кращі інноваційні рішення для вашої шкіри Професійна косметика – кращі інноваційні рішення для вашої шкіри

    Якісний догляд за шкірою обличчя – це інвестиція у своє здоров’я та красу. Проте придбання та використання дорогої косметики класу «люкс» дуже часто не виправдовує очікування. Досить дарма витрачати час та кошти! З професійними косметичними засобами для обличчя якісний догляд за шкірою цілком можливий. Їхня унікальність полягає у використанні корисних інгредієнтів та інноваційних технологій, щоб досягти приголомшливих результатів і задовольнити найвищі вимоги жінок. У цій статті ми розглянемо, що робить професійну косметику для обличчя незамінною частиною вашого щоденного догляду.

    Життя / Стиль 26.07.2023 425
  • Як можна підтримувати традицію своєї країни Як можна підтримувати традицію своєї країни

    Кожна окрема країна світу відрізняється саме своїми звичаями та традиціями – ці елементи роблять її унікальною, а для громадян країни створюють міцний фундамент ідентичності, на який можна покластися у пізнанні своєї природи.

    Життя / Стиль 25.07.2023 407
  • Усадьбы Черкасщины: замки, парки и старосветские имения (часть 2) Усадьбы Черкасщины: замки, парки и старосветские имения (часть 2)

    В первой части нашего очерка мы рассказали об усадьбах Черкасской области, главные дома которых сохранились до наших дней. На этот раз речь пойдет о тех поместьях, которые достойны внимания и посещения, несмотря на то, что их строения, по большей части, погибли еще столетие назад. Нам предстоит познакомиться с миром баронов Врангелей и Корфов, князей Куракиных и Голицыных, побывать в гостях у первого ректора Киевского университета Максимовича в Прохоровке и посетить клуб заговорщиков в Каменке, прогуляться по кручам воронцовского Мошногорья и парковым аллеям, плавно переходящим в тропинки Холодного Яра. Контракты.ua приглашают в новую прогулку по черкасской земле.

    Життя / Стиль 19.08.2017 12765
  • Неплохо вписались. Пять современных домов в центре Киева, за которые не стыдно Неплохо вписались. Пять современных домов в центре Киева, за которые не стыдно

    Все ли жилые комплексы, возведенные в центре Киева в недавние десятилетия, могут однозначно считаться образцами безвкусия, пафоса, коррупции и цинизма? Из-за постоянного внимания общественности и прессы к проблеме незаконных строек и скандальных новостроев в столице может сложиться впечатление, что так и есть. И все же - можно ли найти некий «луч света в темном царстве» этих бесконечных архитектурных безобразий и просто малоуместных творений? Контракты считают, что да. Мы отобрали пять примеров современных жилых домов и бизнес-центров, которые, на наш взгляд, вполне удачно вписываются в существующую застройку, и могут служить некими примерами корректного обращения с архитектурной тканью города. Если, конечно, такие образцы пройдут испытание временем.

    Життя / Стиль Павел Ковалев 28.04.2017 12475