<
НОВИНИ ДНЯ: Війна внесла корективи. Власники квартир змінили вимоги до квартирантів — кому тепер частіше відмовляють  Які українські слова не мають точних відповідників у російській мові  Україна скорочуватиме видатки на оборону  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шкваливсі новини дня
05.06.2013 16:53 1729

Євген Кисельов повернеться у телевізор з 9 червня

З 9 червня ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної програми «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер» стане Євген Кисельов.  

Зараз Кисельов є керівником «Національних інформаційних систем».

«Формат програми принципово не зміниться - це як і раніше підсумковий інформаційно-аналітичний випуск на телеканалі Інтер, в якому будуть висвітлюватися найбільш важливі, актуальні та резонансні події в Україні і в світі, що відбулися протягом тижня», - йдеться у повідомленні телеканалу.

Прете у прес-службі відзначають, що «разом з новим ведучим програму без сумніву чекають деякі оновлення, які телеглядачі побачать в ефірі вже цієї неділі. У новому сезоні зміни будуть ще більш суттєвими».

«До осені ми плануємо змінити формат програми. Поки рано говорити про якісь конкретні зміни. Але, як мінімум, я бачу цю програму більш тривалою за хронометражем, а не 45-хвилинною, як зараз, - зазначив Євген Кисельов. - Крім того, я переконаний, що «Подробиці тижня» стануть більш авторською программою».

Оценка материала:

5.00 / 1
Євген Кисельов повернеться у телевізор з 9 червня 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.06.2013 16:53 1729
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»