<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
26.06.2013 17:21 756

Щороку тисяча українців купує дороге житло

Щороку українці купують приблизно 1 тис. дорогих елітних квартир, які становлять близько 5-7% від загальної кількості проданого житла.  

Про це сказав комерційний директор однієї з українських компаній, яка займається реалізацією нерухомості, Андрій Міма.

«Ми маємо такі поняття як ринок, попит та пропозиція, на кожен товар є свій покупець. Чи користуються попитом дорогі машини? Сьогодні на вулицях ми бачимо їх чимало. Так само і елітне житло», - розповів А. Міма.

Він зазначив, що на сьогодні у Києві будується досить багато кварталів елітного житла, квартири у яких мають популярність серед певних верств населення.

«Щороку на вторинному та первинному ринку житла продається по 10-15 тис. квартир, з яких 5-7% становлять саме дорогі елітні квартири», - додав експерт.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Щороку тисяча українців купує дороге житло 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
26.06.2013 17:21 756
Еще материалы раздела «Нерухомість»