НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
16.07.2013 16:45 597

Соратник Авакова дочекався притулку в Італії

Народний депутат Арсен Аваков заявляє, що Італія надала політичний притулок віце-президенту АТ «Інвестор» Геннадію Гаєвому  

За словами Авакова, Апеляційний суд Рима, розглянувши звинувачення, пред'явлені віце-президенту АТ «Інвестор», і вимоги Генпрокуратури України, прийняв рішення не видавати Гаєвого українській владі. Таке ж рішення прийнято прокуратурою Італії.

«Суд, розглянувши матеріали справи, не знайшов складу злочину у наданих ГПУ документах і відмовив у звинуваченні і екстрадиції Гаєвого на територію України», - повідомив Аваков.

Він також підкреслив, що спеціальна комісія двох міністерств - Міністерства внутрішніх справ і Міністерства закордонних справ Італії - надала Гаєвому політичний притулок.

Нагадаємо, в листопаді 2011 року облуправління Харківської міліції повідомило про розшук віце-президента акціонерного товариства «Інвестор» Геннадія Гаєвого. Йому інкримінувалося «шахрайське заволодіння земельною ділянкою під Харковом площею близько 700 гектарів».

У листопаді 2012 року стало відомо про затримання Гаєвого Інтерполом в Італії. Згодом, за словвами Авакова, Апеляційний суд Рима прийняв рішення не затримувати та не заарештовувати Гаєвого.

За повідомленням порталу «Главное».

Оценка материала:

5.00 / 1
Соратник Авакова дочекався притулку в Італії 5.00 5 1
Політика / Україна
16.07.2013 16:45 597
Еще материалы раздела «Україна»