<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  Тернопільська мачанка: як готувати улюблену страву лемків  Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2013 17:50 1648

У Львові не змогли встановити, хто намалював «простріленого» Януковича

Досудове розслідування у справі за фактом нанесення на будинках у Львові малюнків особи, схожої на президента Віктора Януковича, зупинено.  

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Як нагадує прокуратура, справа була порушена у червні 2011 року за фактом пошкодження фасадів будинків на території Галицького району Львова, за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

«1 березня минулого року слідчим було призначено будівельно-технічну експертизу, яка на даний час триває. Водночас досудове розслідування у вказаній справі зупинено на підставі п.3 ст. 206 Кримінально-процесуального кодексу (в редакції 1960 року)», – йдеться у відповіді прокуратури.

П.3 ст. 206 КПК стосується зупинення слідства, «коли не встановлено особу, яка вчинила злочин».

Нагадаємо, у червні 2011 року працівники міліції порушили кримінальну справу за нанесення на будинках у Львові малюнків, на яких зображено особу, схожу на президента Віктора Януковича з простреленою головою.

За повыдомлнням «Тижня».

Оценка материала:

5.00 / 1
У Львові не змогли встановити, хто намалював «простріленого» Януковича 5.00 5 1
Політика / Україна
02.08.2013 17:50 1648
Еще материалы раздела «Україна»