<
НОВИНИ ДНЯ: Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжеса  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 8-14 липня 2024 року  Україну у понеділок накриє спека до 38°  Київ чекає на диво: що станеться після повернення головного хреста на Софійський соборвсі новини дня
Бізнес
Економіка
10.09.2013 13:52 788

Розвиток індустріальних парків – ключова тема XIII Міжнародного Економічного Форуму в Трускавці

Розвиток індустріальних і технологічних парків є одним з пріоритетів сучасної української економічної політики. Для того, щоб в нашій країні з’явилися технологічні кластери, «силіконові долини» і просто промислові майданчики для створення нових підприємств багато ще треба зробити.

Тому в рамках ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року в Трускавці, буде організована секція «Технологічні та індустріальні парки: успішний досвід і нові можливості». Канадські, німецькі і польські експерти-практики розкажуть про європейський і світовий досвід започаткування і розвитку промислових парків, про те, як створити на території промпарків нові підприємства і нові робочі місця і при цьому не нанести шкоди навколишньому середовищу. Партнер компанії PricewaterhouseCoopers пан Рафал Краснодебскі розкаже про методи залучення інвесторів в індустріальні парки, а мер міста Львова про успішний досвід створення промпарку.

Детальна інформація про доповідачів та програму секції, а також про Форум загалом на веб-сторінці www.lvivforum.com.ua. Пільгова реєстрація закінчується 12 вересня.

Форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвиток індустріальних парків – ключова тема XIII Міжнародного Економічного Форуму в Трускавці 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
10.09.2013 13:52 788
Еще материалы раздела «Економіка»