<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
13.09.2013 2472

Інтегра-Холдинг інвестував близько $100 млн у будівництво житлового комплексу PecherSKY

Один із провідних столичних девелоперів на ринку нерухомості ТОВ «Інтегра-Холдинг», що раніше входив до складу KDD Group, відкрив у Печерському районі столиці комплекс елітних апартаментів PecherSKY Luxury Apartments загальною площею понад 50 тис. кв. м, інвестувавши у проект близько $100 млн.

Будівництво комплексу було розпочато наприкінці 2007 р. на території 0,81 га в Печерському районі столиці. Проект являє собою двокаскадну будівлю висотою від 18 до 28 поверхів на 219 квартир різної площі – від 50 до 322 кв. м. В комплексі передбачені від одного до п’ятикімнатних квартир, а також пентхауси, дворівневі апартаменти, апартаменти з відкритими видовими терасами. Вартість 1 м2 житлової площі в комплексі – від $2,8 тис.

Окрім житлових апартаментів комплекс також включає офісні приміщення загальною площею 3,7 тис. кв. м, 4-рівневий підземний паркінг, який налічує 285 паркомісць, спортивні майданчики та інші інфраструктурні об’єкти.

У рамках проекту забудовник також подарував місту першу у київському міському просторі кінетичну скульптуру «Рівновага» відомого українського скульптора Олександра Лідаговського.

Урочисте відкриття скульптури відбулося за участі автора композиції, голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, головного архітектора м. Києва Сергія Целовальника, генерального директора Національного культурно-художнього і музейного комплексу «Мистецький Арсенал» Наталі Заболотної, а також інших діячів культури та мистецтв столиці.

Скульптурна інсталяція, висотою 6 метрів, виготовлена із бронзи та сталі у 2013 році. Під впливом вітру дівчина на «канаті» злегка розгойдується, балансує, намагаючись втримати рівновагу в нашому динамічному і нестійкому світі.

У подальшому «Інтегра-Холдинг» планує активно розвивати сегмент елітної нерухомості, який на даному етапі недостатньо насичений якісними пропозиціями, а також реалізовувати проекти в інших сегментах, зокрема на ринку торгової нерухомості.

01 02 03

Оценка материала:

5.00 / 1
Інтегра-Холдинг інвестував близько $100 млн у будівництво житлового комплексу PecherSKY 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
13.09.2013 2472
Еще материалы раздела «Новини підприємств»