<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22827

Найкращі українські книги 2013 року

Журі традиційного для Форуму видавців конкурсу «Найкраща книга року» цього разу мало клопіт з вибором. В результаті володарями гран-прі стали одразу три видання. Усього лауреатів 19. Але ще 390 учасників, на яких не вистачило призів, заслуговують на головну відзнаку – увагу читача.

8. Серія газети «День» «Підривна література» (За загальною редакцією Лариси Івшиної). (Українська прес-група)

08

До серії книг «Підривна література» увійшла публіцистика Бориса Грінченка, Тараса Шевченка (його щоденник і листування), Андрея Шептицького, Дмитра Донцова, Симона Петлюри, Михайла Грушевського, Степана Бандери, Віктора Петрова, Єжи Ґедройця, Михайла Хейфеца, Андрія Сахарова, Ліни Костенко, Юрія Шевельова і Валерія Марченка, Джеймса Мейса та інших.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращі українські книги 2013 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22827
Еще материалы раздела «Суспільство»