<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829

Найкращі українські книги 2013 року

Журі традиційного для Форуму видавців конкурсу «Найкраща книга року» цього разу мало клопіт з вибором. В результаті володарями гран-прі стали одразу три видання. Усього лауреатів 19. Але ще 390 учасників, на яких не вистачило призів, заслуговують на головну відзнаку – увагу читача.

10. Сіддгартха Мукерджі. «Імператор усіх хвороб. Біографія раку». (Видавництво Жупанського)

10

Ця книжка – історія раку. Це літопис давньої хвороби – колись таємничої, «нашептаної», яка переродилась у смертоносну мінливу річ, наділену такою всеохопною метафоричною могутністю в медицині, науці та політиці, що її часто називають справжньою чумою нашого покоління. Ця книжка – біографічна в прямому розумінні цього слова, спроба проникнути у свідомість цієї безсмертної недуги, зрозуміти її особистість, зняти покрив таємничості з її поведінки. Чи вдасться назавжди викоренити цю хворобу з наших тіл і з суспільства?

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращі українські книги 2013 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829
Еще материалы раздела «Суспільство»