<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829

Найкращі українські книги 2013 року

Журі традиційного для Форуму видавців конкурсу «Найкраща книга року» цього разу мало клопіт з вибором. В результаті володарями гран-прі стали одразу три видання. Усього лауреатів 19. Але ще 390 учасників, на яких не вистачило призів, заслуговують на головну відзнаку – увагу читача.

3. Жан-Клод Маркаде. «Малевич». (Родовід)

03

Жан-Клод Маркаде – один із найбільш авторитетних у світі дослідників авангардного мистецтва, музейний куратор, доктор літературознавства. Його монографія «Малевич» вирізняється з-поміж інших акцентом на зв'язку Малевича з Україною, та пояснює природу його «малярської поетики»: «Українська стихія проникла назавжди в людське й художнє єство Малевича - це й природа, й побут, і колірна гама».

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращі українські книги 2013 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829
Еще материалы раздела «Суспільство»