<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829

Найкращі українські книги 2013 року

Журі традиційного для Форуму видавців конкурсу «Найкраща книга року» цього разу мало клопіт з вибором. В результаті володарями гран-прі стали одразу три видання. Усього лауреатів 19. Але ще 390 учасників, на яких не вистачило призів, заслуговують на головну відзнаку – увагу читача.

7. «Доросла Серія». (А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА)

07

Серія включає досить неоднорідну підбірку якісної класичної та сучасної прози, як української так і закордонної. Наразі в неї увійшло 17 книг. серед яких «Дім на горі» Валерія Шевчука., «Я обслуговував англійського короля» Богуміла Грабала, «Хронос» Тараса Антиповича, «Записки українського самашедшого» Ліни Костенко, «Цинамонові крамниці» Бруно Шульца та «Ритуал»Марини та Сергія Дяченків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращі українські книги 2013 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
 Ольга Галицкая 17.09.2013 22829
Еще материалы раздела «Суспільство»