<
НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Кримувсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
28.01.2009 19:36 20994

Компанія REHAU на VI Міжнародному Конгресі «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009»

21 січня 2009 року в рамках щорічної виставки  «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2009» пройшов VI Міжнародний Конгрес «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009», де провідні експерти і фахівці галузі зустрілися для того, щоб окреслити перспективи і тенденції розвитку галузі, а також обмінятися досвідом і останніми розробками у сфері світлопрозорих конструкцій.

Організатором конгресу традиційно виступила Міжнародна виставкова корпорація PRIMUS EXHIBITIONS GROUP, співорганізатори – Міністерство регіонального розвитку і будівництва України, Інститут ift Rosenheim (Німеччина) – провідна європейська інстанція в області сертифікації і якості світлопрозорих конструкцій. Аудиторія конгресу: учасники європейського ринку профільних систем, дверей, вікон і фасадів.

Доповіді референтів конгресу стосувалися основних проблем та тенденцій розвитку віконних технологій і галузевого ринку в 2009 році: інновації устаткування для виробництва вікон і зведення фасадів з урахуванням зміни клімату; теплотехнічна оптимізація ПВХ-вікон; як уникнути скарг при монтажі ПВХ-вікон; гарантія якості клеєних скляних конструкцій і віконних систем; енергозбереження вікон, дверей і фасадів; інновації в енергоефективному будівництві нових і реконструкції старих будівель; огляд українських стандартів для вікон, дверей і фасадів; ефективне поліпшення якості у виробничій практиці; сучасні фасадні системи; несучі субструктури світлопрозорих фасадів; теплозбереження за допомогою нових технологій засклення.

В цьому році компанія REHAU взяла участь у конгресі з докладом на тему: «Інновації в енергоефективному будівництві нових і реконструкції старих будівель». Керівник відділу прикладної техніки Володимир Мудрак представив до уваги слухачів розробки компанії REHAU  в області енергозбереження. Вже понад 50 років REHAU досліджує, розробляє і пропонує на ринку орієнтовані на майбутнє технології для будівництва – від будівництва приватного житла та багатоквартирних будинків до індустріального, промислового та адміністративного будівництва. Особливе значення при цьому надається трьом стовпам ефективного використання енергії: «зниження втрат енергії», «ефективне використання енергії», а також «ефективне виробництво енергії». В 2009 році компанія REHAU представила на ринку нову високоенергетичну систему віконних профілів GENEO, виготовлену з високотехнологічного матеріалу RAU-FIPRO. Дана система була вперше представлена на виставці Fensterbau Frontale в місті Нюрнберг в 2008 році. GENEO з монтажною глибиною 86 мм є однією з кращих енергозберігаючих віконних профільних систем, представлених в даний час на ринку. Коефіцієнт теплопровідності системи GENEO складає 0,91Вт/м2К по DIN 4108, що відповідає коефіцієнту опору теплопередачі R = 1,1 м2К/Вт (дана система дозволяє виготовляти вікна, що майже вдвічі перевищують показники норм по теплоізоляції для вікон в Україні). Для будівель із значними площами засклення REHAU пропонує сімейство фасадних систем POLYTEC. Навіть застосування базової системи POLYTEC 50 S дозволяє без зусиль досягти потрібного опору теплопередачі 0,6 м2К/Вт (згідно ДБН В.2.6-31:2006 «Теплова ізоляція будов»), оскільки показники системи лежать в межах від 0,77 до 1,37 м2К/Вт. Система ця цікава також тим, що дозволяє виготовляти не тільки дуже теплі вітражі, але і теплі зимові сади різної форми. У всі часи компанія REHAU – це символ функціональності і надійності, дослідницької діяльності і розробки нових виробів, що визначає основну мету: приносити користь Клієнту.

Міжнародний Конгрес «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009» – це чудова нагода для всіх компаній-учасників ознайомитись з новими продуктами для будівництва, поділитись досвідом та визначити напрям розвитку індустрії світлопрозорих конструкцій.


Оценка материала:

4.88 / 8
Компанія REHAU на VI Міжнародному Конгресі «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009» 4.88 5 8
Прес-релізи / Будівельна
28.01.2009 19:36 20994
Еще материалы раздела «Будівельна»