<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2014 2698

Україна повинна розірвати дипломатичні відносини з Росією

Партія УДАР закликає українську владу розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією.

«Виходячи з ворожих дій політичного керівництва Росії та загальноприйнятної практики міжнародних відносин, ми наполягаємо на негайному розірванні дипломатичних відносин України з Російською Федерацією, - наголосили в УДАРі. - Президент Росії Володимир Путін підписав Указ про визнання незалежності так званої Республіки Крим та розпорядження про підписання проекту договору про прийняття Криму до складу РФ. А Держдума Росії підтримала приєднання Криму до Російської Федерації. Такі дії є продовженням курсу російського керівництва на агресію проти Української держави, посяганням на її суверенітет та територіальну цілісність. Це відверте втручання у внутрішні справи України».

В УДАРі зазначили, що у відповідь на заклики України та міжнародної спільноти до пошуку дипломатичних засобів розв’язання конфлікту президент Росії обрав шлях подальшої ескалації напруженості та військових погроз. «Це неприйнятно і сьогодні однією з позицій України має бути зокрема і розірвання дипломатичних відносин з Російською Федерацією», - переконані в партії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна повинна розірвати дипломатичні відносини з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2014 2698
Еще материалы раздела «Україна»