<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Українівсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2014 20:45 28610

Українські кораблі на Донузлаві відійшли на середину озера

Після силового штурму фотограмметричного центру Збройних Сил України у Сімферополі чотири українських кораблі відійшли на середину Донузлава.  

Як повідомили у Південній військово-морській базі, російські окупанти вже роблять спробу захоплення адміністративних будівель української військової частини.

У зв'язку з цим кораблі національного військового флоту, а саме великий десантний корабель "Костянтин Ольшанський", середній десантний корабель "Кіровоград", морські тральщики "Черкаси" та "Чернігів", віддали швартові від причальної стінки та відійшли на середину озера Донузлав для того, щоб мінімізувати спробу силового захоплення.

Як відомо, на вівторок на 18.00 були заплановані переговори українських військових з керівництвом Збройних Сил РФ у Криму.

Як повідомлялося, під час штурму українського фотограмметричного центру в Сімферополі був убитий український прапорщик.

За повідомленням журналу "Флот України".

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські кораблі на Донузлаві відійшли на середину озера 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2014 20:45 28610
Еще материалы раздела «Україна»