<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2021 522

У Раді розповіли про можливі кадрові перестановки в Кабміні

Заступник глави фракції Слуга народу Олександр Корнієнко розповів, що СН буде цього або найближчими тижнями обговорювати призначення Юрія Вітренка міністром енергетики.

У коментарі РБК-Україна Корнієнко заявив, що в найближчі тижні прем'єр-міністру Денису Шмигалю доведеться знову винести питання про призначення Вітренка до парламенту, якщо фракція його підтримає.

"Ми цю інформацію передамо прем'єр-міністру. І після того, як він внесе в Раду подання про призначення Вітренка, ми будемо його розглядати", - сказав він.

За словами Корнієнка, Шмигаль пішов обхідним шляхом, призначивши Вітренка першим заступником міністра енергетики та паралельно в.о.

Неофіційно джерела видання в Слузі народу відзначають, що не проти провести набагато більше кадрових ротацій в уряді.

Претензії у СН накопичилися чи не до кожного міністра. Мабуть, найбільше критики дістається міністру охорони здоров'я Максиму Степанову.

Але проблема полягає в тому, що немає підходящих кандидатів з необхідною кількістю голосів у сесійній залі, пояснило джерело.

"Зараз все бачиться так, що ні Шмигаля, ні Степанова поки ніхто чіпати не буде, щоб вони зібрали більше негативу. До того ж Вітренку, у разі його подальшого підвищення, потрібно набратися досвіду і якось проявити себе, перш ніж зайняти прем'єрське крісло", - пояснив співрозмовник видання в Слузі народу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді розповіли про можливі кадрові перестановки в Кабміні 5.00 5 1
Політика / Україна
19.01.2021 522
Еще материалы раздела «Україна»