<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
30.05.2013 16:49 1369

Керуючий партнер АФ «ENGARDE» опублікувала наукову статтю у міжнародному виданні

Ірина Назарова, Керуючий партнер АФ «ENGARDE», опублікувала статтю на тему “Арбітражне застереження: законне зіткнення точок зору на перехресті юридичних теорій?”

26 квітня 2013 року в режимі онлайн вийшов в світ спеціальний випуск Арбітражного ревю (Arbitration e-Review) Арбітражного суду ЛЕВІАТАН Польської конфедерації приватних роботодавців. Цей випуск присвячений питанням арбітражу в Україні. Провідні українські експерти представили у випуску свої статті в галузях приватного права, міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу.

Професор Василь Кисіль з ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», др. Сергій Войтович з юридичної і патентної фірми «Грищенко і Партнери», проф. Микола Селівон – голова МКАС та МАК при ТПП України, Герман Галущенко – голова Департаменту судової роботи Міністерства юстиції України, професор Олександр Мережко та Ірина Назарова з AФ «ENGARDE» стали авторами статей цього видання.
Ірина Назарова опублікувала статтю на тему “Арбітражне застереження: законне зіткнення точок зору на перехресті юридичних теорій?” В цій статті Ірина Назарова розкрила тему застосовного права щодо юридичної чинності арбітражного застереження та його тлумачення, зробивши спробу знайти спільні підходи до вирішення питань юридичної чинності, існування та обсягу арбітражного застереження. В статті автор дійшла висновку, що арбітражне застереження є „самодостатнім режимом“, що має свою власну суб'єктивну і формальну юридичну чинність.
Про публікацію спеціального випуску було оголошено під час спільної польсько-української конференції з міжнародного арбітражу, що була організована і проведена Арбітражним судом ЛЕВІАТАН (Польща) та Комітетом з альтернативного вирішення спорів Асоціації правників України 26 квітня 2013 року у місті Київ.
Ви можете ознайомитись з повним текстом статей англійською мовою за адресою в інтернеті: http://www.sadarbitrazowy.org.pl/eczasopisma/pdf/e_przeglad_arbitra_owy_eng.pdf

Оценка материала:

5.00 / 2
Керуючий партнер АФ «ENGARDE» опублікувала наукову статтю у міжнародному виданні 5.00 5 2
Бізнес / Новини підприємств
30.05.2013 16:49 1369
Еще материалы раздела «Новини підприємств»