<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
25.06.2013 16:29 763

Ірина Назарова виступила з доповіддю на конференції в Польщі

Ірина Назарова виступила з доповіддю на міжнародній конференції «Вирішення спорів, що походять з міжнародних угод злиттів і поглинань: тактика, оскарження і захист», що відбулась у Варшаві 6-7 червня 2013 року.

Ірина Назарова виступила з доповіддю на другій міжнародній конференції «Вирішення спорів, що походять з міжнародних угод злиттів і поглинань: тактика, оскарження і захист», що відбулась у Варшаві 6-7 червня 2013 року. Конференція була організована Арбітражним судом Левіатан. Цього року конференція була проведена вдруге, а її основна мета полягала в поширенні арбітражу як засобу альтернативного вирішення спорів в Східній Європі.

Конференція тривала два дні. В ній взяли участь експерти світового класу, що забезпечили проведення цікавих дискусій, які надихали на роздуми і були присвячені найбільш актуальним практичним питанням вирішення спорів у галузі M&A. Програма конференції містила багато «гарячих» тем, всі з яких були обговорені протягом двох днів конференції.

Ірина Назарова взяла участь у двох панельних дискусіях протягом другого дня конференції. Вона присвятила свої доповіді темам «M&A та спори акціонерів в регіоні ЦСЄ з точки зору арбітражних установ» і «Корупція при здійсненні інвестицій: стандарти та тягар доказування». В своїх презентаціях пані Назарова зробила огляд судової практики з міжнародної корупції та проаналізувала законодавство, що регулює розподіл покладання тягаря доведення на різні сторони. Ірина також висловила власні думки щодо застосування стандартів доведення під час встановлення фактів корупції в міжнародному арбітражі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ірина Назарова виступила з доповіддю на конференції в Польщі 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
25.06.2013 16:29 763
Еще материалы раздела «Новини підприємств»