<
НОВИНИ ДНЯ: Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало списоквсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
самолеты, Нацгвардия, путешествия, фотопроект, НАТО, Киев, Війна, туризм, Россия, Крым, политика, корабли, митинги, #Євромайдан, фотоконкурсы, Динамо, дети, искусство, обстрелы, Шахтер, передовая, Верховная Рада, Киевщина, стихийные бедствия, автомобили, архитектура, солдат, Александр Зубко, животные, Польша, выборы, учения, показы, оккупация, мир, дизайн, праздники, выставки, фотоподборки, история, полиция, футбол, портрет, визиты, Бахмут, фотография, природа, фестивали, спорт, Сергей Смоленцев, живопись, парады, Дмитрий Дятлов, военная техника, медицина, общество, война, ВСУ, сборная Украины, суд, Зеленский, Донбасс, женщины, пандемия, протесты, мода, Путин, пляжи, карантин, юмор, люди, традиции, уикенд, культура, Майдан, Львів, коронавирус, экология, пейзажи, США, пожары, акции, Карпаты, ДСНС, ЗСУ, зима, столкновения, технологии, Китай, Порошенко, марш, терроризм, церковь, Одесса, ВМС, авиация, соревнования, Новый Год, музыка, город

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36