<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  В Міноборони закликали військових не встановлювати "Резерв+": в чому причина  Податок на "бездітність", педалі для в'язнів, штрафи за кондиціонери: все про скандальні пропозиції нардепа Гривка  Слойки з полуницею: простий рецепт  Помер президент Ірану – союзник Путіна: як це може вплинути на війну Росії проти України  Гетманцев пояснив, хто отримає право на "економічне бронювання" від мобілізації  Наступ РФ, запізніла допомога Заходу та заборона бити по Росії: головне з інтерв’ю Зеленськоговсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
мода, стихийные бедствия, мир, самолеты, культура, протесты, Майдан, столкновения, полиция, Зеленский, церковь, Порошенко, соревнования, солдат, животные, пляжи, Донбасс, НАТО, пожары, природа, ЗСУ, #Євромайдан, Киевщина, карантин, выставки, праздники, спорт, учения, политика, Дмитрий Дятлов, оккупация, люди, Одесса, терроризм, фотопроект, Карпаты, Війна, искусство, Путин, коронавирус, авиация, ДСНС, футбол, ВСУ, передовая, традиции, акции, пейзажи, Бахмут, фотоподборки, Новый Год, ВМС, портрет, путешествия, фотоконкурсы, архитектура, Сергей Смоленцев, город, зима, юмор, фотография, корабли, выборы, женщины, Крым, дизайн, сборная Украины, митинги, пандемия, марш, обстрелы, туризм, живопись, медицина, экология, технологии, война, общество, фестивали, парады, суд, Львів, Киев, Динамо, Александр Зубко, визиты, показы, автомобили, история, военная техника, Шахтер, Китай, США, Нацгвардия, музыка, дети, Россия, Верховная Рада, Польша, уикенд

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36