<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червнявсі новини дня
05.04.2012 17:34 1144

ENGARDE серед найкращих юридичних практик в Україні з вирішення спорів та корпоративного права

Довідник The Legal 500 - EMEA 2012 визнав ENGARDE серед найкращих юридичних практик в Україні у галузях вирішення спорів та корпоративного права (включно з M&A).

Нещодавно були опубліковані результати незалежного дослідження міжнародного довідника The Legal 500. Згідно з його результатами, АФ «ENGARDE» визнана однією з найкращих юридичних фірм в Україні у галузях вирішення спорів та корпоративного права, в тому числі злиттів і поглинань .

The Legal 500 – EMEA 2012 називає ENGARDE «найкращим радником та юридичним представником у складних судових справах для великих міжнародних банків».

Видання відзначає ENGARDE за її «справедливі розцінки та прекрасне розуміння бізнесу». Партнери фірми Андрій Вишневський та Ірина Назарова отримали найкращі рекомендації від The Legal 500 - EMEA 2012. Ірину клієнти та експерти особливо відзначили за її «здібності шахіста, який повністю контролює ситуацію», а Андрія за «стратегічний підхід та розуміння мотивів поведінки як клієнта, так і противної сторони». Також Андрій Вишневський підтвердив свій статус провідного юриста в галузі корпоративних відносин та злиттів і поглинань, будучи визнаним одним з найкращих юристів з корпоративного права.

Видавці відзначають провідну роль фірми у наданні консультацій компанії Energees Management щодо придбання британської енергетичної компанії та призначення Ірини Назарової арбітром Міжнародного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті Парижу в спорі вартістю в 60 млн. доларів США.

***

Legal 500 є провідним незалежним юридичним довідником, що проводить оцінку юридичних фірм, виходячи з їх конкурентних переваг та стратегій розвитку. Видання оцінює юридичні фірми та юристів з більш ніж 90 країн Європи, Близького Сходу, Азії, Північної та Південної Америки і басейну Карибського моря.

Оценка материала:

0.00 / 0
ENGARDE серед найкращих юридичних практик в Україні з вирішення спорів та корпоративного права 4 5 1
Бізнес / Новини підприємств
05.04.2012 17:34 1144
Еще материалы раздела «Новини підприємств»