НОВИНИ ДНЯ: На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Бізнес
Економіка
29.01.2013 737

Королевська розраховує пропрацювати 10 років

При Міністерстві соціальної політики створено науково-експертну раду з підготовки проекту Концепції соціального розвитку на 2013-2023 роки.

До ради увійшли міністр соцполітики Наталія Королевська, директор Інституту економіки і прогнозування НАН України, академік Валерій Геєць, президент Центру економічного розвитку, член-кореспондент Академії технологічних наук України Олександр Пасхавер та інші.

«Ми створили при Мінсоцполітики науково-експертну раду з найбільш авторитетних представників наукових і експертних кіл, наших соціальних партнерів, щоб системно і виважено, але в досить стислі терміни підготувати проект Концепції соціального розвитку держави на 2013-2023 роки», - сказала Королевська.

За її словами, серед основних пріоритетів - скорочення рівня бідності, забезпечення ефективної зайнятості населення і підвищення оплати праці, а також вдосконалення системи пенсійного забезпечення та соціального захисту.

За матеріалами «Дзеркало тижня. Україна»

Оценка материала:

5.00 / 2
Королевська розраховує пропрацювати 10 років 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
29.01.2013 737
Еще материалы раздела «Економіка»