<
НОВИНИ ДНЯ: Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморгвсі новини дня
Політика
Україна
10.04.2013 15:32 2564

Росія вважає, що Крим попав у зону впливу США та Польщі

Перший заступник глави комітету Держдуми РФ у справах СНД Володимир Нікітін висловив занепоєння, що США і Польща посилюють свою присутність в українському Криму, а Росія - навпаки, згортає там свою діяльність.

Про це він заявив у російському парламенті, де під час «урядової години» виступав глава Росспіробітництва Костянтин Косачов.
«У Криму, у місті-герої Севастополі, де офіційно проживає 17 поляків, вже відкрито польський культурний центр і діє американський інформаційний центр. Водночас, через безгрошів'я в Криму закрито 10 філій російського культурного центру. Вз 32 працівників залишилося 6», - сказав В. Нікітін.

Через таке становище, підкреслив депутат, «Росія зазнає поразки за цивілізаційну орієнтацію народів СНД і співвітчизників», передає Укрінформ.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія вважає, що Крим попав у зону впливу США та Польщі 5.00 5 1
Політика / Україна
10.04.2013 15:32 2564
Еще материалы раздела «Україна»