<
НОВИНИ ДНЯ: Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборонивсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.04.2013 19:30 1132

Азаров закликав узяти лопати та латати дороги

Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав українців за можливості допомогти місцевій владі приводити дороги в порядок.

Про це, відповідаючи на питання користувачів мережі Facebook, він написав на своїй сторінці.

«Давайте разом наберемося терпіння, а ще краще - якщо є можливість допомогти, то допоможемо шляховикам, місцевим органам влади якнайшвидше навести у цій справі порядок», - закликав Азаров.

За словами прем'єра, багато хто скаржиться на «Укравтодор» щодо інформації з приводу ремонту доріг, маючи на увазі, що шляховики говорять про всі транспортні магістралі країни, тоді, як йдеться лише про основні магістральні дороги, яких в Україні близько 20.

«Хочу відразу звернути увагу всіх тих, хто іноді посилається на цю інформацію: інформація Укравтодору стосується не всіх доріг, які є в країні, а лише основних магістральних доріг. Їх, якщо я не помиляюся, 18 або 20 доріг. І саме по них наводиться статистика, і вона жодного ставлення не має до всіх доріг взагалі», - уточнив він.

Азаров також закликав українців набратися терпіння і зачекати.

«Мені, як і вам, хотілося б, щоб абсолютно всі дороги були відремонтовані та були в нормальному стані. Однак це лише в казках буває, коли «по щучому велінню» все стає відразу хорошим, а насправді потрібні чималі зусилля, гроші та час для того, щоб після такої аномальної зими навести хоча б елементарний порядок», - резюмував прем'єр.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Азаров закликав узяти лопати та латати дороги 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
26.04.2013 19:30 1132
Еще материалы раздела «Економіка»