<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзниківвсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.12.2013 16:00 4972

Янукович вимагає знизити тарифи на газ «вже сьогодні»

Президент Віктор Янукович закликав Кабінет Міністрів найближчими днями прийняти відповідні рішення щодо послідовного скорочення ціни на газ для споживачів.  

Про це він сказав на засіданні Ради регіонів.

«Я просив би, Миколо Яновичу, цими днями прийняти відповідні рішення разом із Національною комісією з енергетики щодо послідовного скорочення ціни на газ для наших споживачів. Щоб наші виробники, наші споживачі з першого січня це відчули», - сказав Янукович.

«Я добре розумію, що у сховищах знаходиться газ по старим цінам. Його не можна тримати там, його треба поступово використовувати, змішувати вже з новою ціною. Але ця робота повинна бути завершена, і відповідні розрахунки і прозорість цього питання повинні бути забезпечені», - додав він.

Нагадаємо, Азаров 25 грудня заявив, що Кабінет міністрів не планує знижувати тарифи на газ для населення. Водночас пообіцяв на третину знизити вартість газу для державних установ.

Оценка материала:

4.33 / 3
Янукович вимагає знизити тарифи на газ «вже сьогодні» 4.33 5 3
Бізнес / Економіка
26.12.2013 16:00 4972
Еще материалы раздела «Економіка»