<
НОВИНИ ДНЯ: Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2014 3507

Українців закликають прийти на Народне віче в неділю

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок закликає українців та киян у неділю прийти на Майдан на Народне віче.

Як зазначив Тягнибок, опозиції вдалося добитися від влади відставки уряду Азарова. Але наразі нагальним питанням є недопущенням потрапляння до уряду, який прийде на зміну, тих людей, які заплямували себе раніше, зокрема, по відношенню до державної політики та по відношенню до учасників акцій протесту.

Також Тягнибок зазначив, що іншою невирішеною проблемою, не дивлячись на підписання Президентом закону про амністію, є звільнення затриманих учасників акцій протесту. І це за словами Тягнибока має стати у найближчі дні питанням, яке потребує нагального вирішення.

За матеріалами: Espreso.tv

Оценка материала:

3.00 / 6
Українців закликають прийти на Народне віче в неділю 3.00 5 6
Політика / Україна
01.02.2014 3507
Еще материалы раздела «Україна»