<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2014 3181

У родичів Чуркіна хочуть відібрати Львівський автобусний завод

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.

Як заявив ТСН заступник голови ОДА Йосиф Ситник, першим під націоналізацію може потрапити легендарний Львівський автобусний завод, який належить братам Чуркіним – племінникам того самого Віталія Чуркіна, який представляє Росію в ООН.

«Його висловлювання проти України всі ми чули, які вони є українофобські, які вони є україноненависницькі і як він зневажає український народ. Тому, я думаю, після детального аналізу, в контексті цьому, ми будемо першим пропонувати до націоналізації саме Львівський автобусний завод», – сказав Ситник.

Крім того, як повідомляє Zaxid.net, львівська обласна влада аналізує список із 177 підприємств, які працюють в області і належать росіянам.

Зокрема, до таких підприємств належать готелі «Дністер» та Reikartz Hotels & Resorts, Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», відділення банків, бренди одягу, автозаправні станції та інше.

Оценка материала:

5.00 / 3
У родичів Чуркіна хочуть відібрати Львівський автобусний завод 5.00 5 3
Політика / Україна
06.08.2014 3181
Еще материалы раздела «Україна»