<
НОВИНИ ДНЯ: Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіції  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  До України йдуть дощі: якою буде погода на наступному тижні  Цінові перепади. Як війна змінила ринок нерухомості Харкова і скільки коштує житло  Путін боїться того, що може дати саміт миру, - Зеленськийвсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2014 686

Терористи викрали представників Червоного хреста

Терористи викрали трьох представників організації Червоний хрест.

Речник РНБО Андрій Лисенко продемонстрував радіоперехоплення розмов терористів, в яких група бойовиків звітує своєму керівнику про затримання представників Червоного хреста (відео перехоплення починається з 6:50 хв).

 

З розмови терористів випливає, що вони затримали трьох людей: водія, перекладача і власне представника Червоного хреста.

Терористи отримали наказ від їхнього ватажка Гіркіна кинути викрадених у «буцегарню».

Лисенко пояснив, що перехоплення зроблено останні «день-два» і Україна зараз з’ясовує з Червоним хрестом, про кого йдеться та місце і обставини викрадення.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Терористи викрали представників Червоного хреста 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2014 686
Еще материалы раздела «Україна»