<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.08.2014 712

Україна в Міжнародному суді ООН має намір довести причетність Росії до фінансування тероризму

Україна почала процес подання позову до Міжнародного суду ООН щодо фінансування Російською Федерацією тероризму в зв'язку з подіями на сході України, повідомив глава Мін'юсту Павло Петренко.

«У нас є безперечні докази підтримки Російською Федерацією терористів зброєю, технікою, грошима, перекиданням найманців. Україна почала процес щодо подання до Міжнародного суду ООН проти Росії за порушення міжнародної Конвенції про заборону фінансування тероризму», - сказав він в ефірі «5 каналу».

За його словами, українська сторона вже почала передсудову процедуру, відповідна нота направлена Російської Федерації. «Після цього ми будемо вимагати формувати арбітраж», - наголосив Петренко, зазначивши, що передсудова процедура триває близько 7 місяців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна в Міжнародному суді ООН має намір довести причетність Росії до фінансування тероризму 5.00 5 1
Політика / Україна
08.08.2014 712
Еще материалы раздела «Україна»