<
НОВИНИ ДНЯ: Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Кадровий голод. На яку роботу у Польщі найбільше шукають працівників  Росіяни виїжджають з Туреччини через проблеми з легалізацією проживання і не лише, – Reuters  Стегно індички, запечене в духовці: рецепт смачної гарячої страви  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Як швидко треба пройти ВЛК: пояснення військкомату  У Пентагоні пояснили, чому проти ударів західною зброєю по території РФвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
13.10.2021   Київ, Україна   bigkyiv.com.ua

Салон краси і ятки з овочами у переповнених вагонах столичного метро: що це було?

Киян сьогодні ошелешили "нововведення" у підземці: у вагонах з’явились ятки з продуктами, технікою та одягом і навіть перукарня і салон краси, схожі на ті, що зазвичай "туляться" у людних місцях, перешкоджаючи руху. Приголомшливі фото з вагонів одразу розлетілись соцмережами.
На щастя, це був всього лише перформанс. Як розповіла у Facebook заступниця керівника Київського метрополітену Наталка Макогон, таким чином киянам показали, у що може перетворитися метро, якщо мешканці міста будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями.
"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил. Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля – у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро!" – зауважила представниця підземки.
Вона подякувала Управлінню поліції в метрополітені за щоденну роботу, бо, за її словами, на кожного нелегального торгівця в підземці, як тільки підходить поліцейський з’являється три захисники, які розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".
"Але знаю, що де не купують, туди не приходять продавати. І наша гривня – найефективніший спосіб вирішення ситуації!" – додала Наталка Макогон.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
показы, учения, зима, фотопроект, Карпаты, солдат, город, архитектура, Шахтер, Донбасс, футбол, автомобили, Александр Зубко, Новый Год, акции, пожары, протесты, карантин, праздники, сборная Украины, животные, юмор, искусство, авиация, передовая, природа, Майдан, культура, терроризм, ДСНС, пандемия, история, ВМС, дизайн, корабли, полиция, церковь, туризм, уикенд, пейзажи, Крым, портрет, Війна, путешествия, Нацгвардия, фотография, Динамо, марш, политика, фотоподборки, Дмитрий Дятлов, Львів, война, медицина, женщины, коронавирус, соревнования, дети, Порошенко, ЗСУ, военная техника, Одесса, Польша, экология, выборы, Сергей Смоленцев, Бахмут, пляжи, визиты, Верховная Рада, Зеленский, выставки, оккупация, парады, США, живопись, самолеты, Путин, #Євромайдан, спорт, мир, Китай, мода, столкновения, ВСУ, Россия, фотоконкурсы, музыка, суд, традиции, НАТО, стихийные бедствия, люди, фестивали, технологии, общество, Киев, митинги, обстрелы, Киевщина

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36