<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
13.10.2021   Київ, Україна   bigkyiv.com.ua

Салон краси і ятки з овочами у переповнених вагонах столичного метро: що це було?

Киян сьогодні ошелешили "нововведення" у підземці: у вагонах з’явились ятки з продуктами, технікою та одягом і навіть перукарня і салон краси, схожі на ті, що зазвичай "туляться" у людних місцях, перешкоджаючи руху. Приголомшливі фото з вагонів одразу розлетілись соцмережами.
На щастя, це був всього лише перформанс. Як розповіла у Facebook заступниця керівника Київського метрополітену Наталка Макогон, таким чином киянам показали, у що може перетворитися метро, якщо мешканці міста будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями.
"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил. Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля – у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро!" – зауважила представниця підземки.
Вона подякувала Управлінню поліції в метрополітені за щоденну роботу, бо, за її словами, на кожного нелегального торгівця в підземці, як тільки підходить поліцейський з’являється три захисники, які розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".
"Але знаю, що де не купують, туди не приходять продавати. І наша гривня – найефективніший спосіб вирішення ситуації!" – додала Наталка Макогон.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Шахтер, Майдан, акции, митинги, спорт, мода, город, Россия, карантин, Верховная Рада, фотография, животные, портрет, Сергей Смоленцев, Зеленский, живопись, передовая, медицина, люди, парады, самолеты, стихийные бедствия, марш, фотопроект, солдат, ДСНС, история, пандемия, НАТО, культура, искусство, зима, Бахмут, юмор, война, уикенд, обстрелы, Китай, коронавирус, терроризм, технологии, пляжи, визиты, оккупация, корабли, Дмитрий Дятлов, Польша, Крым, архитектура, Александр Зубко, фотоконкурсы, женщины, футбол, общество, ВСУ, Львів, фестивали, ВМС, Одесса, учения, традиции, Війна, выставки, ЗСУ, военная техника, экология, церковь, Новый Год, Карпаты, Путин, выборы, полиция, музыка, путешествия, Динамо, автомобили, природа, авиация, суд, дизайн, Порошенко, пожары, показы, Нацгвардия, туризм, пейзажи, США, протесты, соревнования, #Євромайдан, Киев, сборная Украины, фотоподборки, политика, праздники, столкновения, дети, Донбасс, Киевщина, мир

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36