<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.06.2018   Київ, Україна   uain.press

Стратегічний об’єкт: як виглядає завод цивільної авіації зсередини

Державне підприємство “Завод 410 цивільної авіації” (частина ДК “Укроборонпром”) є одним з тих об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки нашої держави. Працівники цього підприємства влаштували для журналістів прес-тур територією заводу. Конструктори показали, як на вони проводять діагностику, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання та модернізацію літаків та гелікоптерів.
“Зараз для нас пріоритетом є замовлення від військових. Зараз ми оновлюємо п’ять літаків для Міноборони. Однак крім робіт для Повітряних Сил, ми працюємо й для іноземних партнерів. На даний момент ми проводимо капітальний ремонт та відновлення літака Ан-32 для Республіки Бангладеш. Контракт з цією країною стосувався трьох машин, дві вже відправлені та працюють там”, – розповів головний конструктор підприємства Кіпров Олександр.
За його словами, нещодавно “Завод 410 ЦА” виконав величезне замовлення для Військово-Повітряних Сил Індії. Українці модернізували 40 Ан-32. Зараз підприємство постачає до Індії запчастини для літаків цього ж типу, іноземці планують відремонтувати в себе ще 60 машин.
“Наше підприємство співпрацює з багатьма країнами світу. Якщо комусь необхідна наша допомога з ремонтом чи створенням літаків, наші спеціалісти вирушають за кордон та проводять усю необхідну роботу”, – розповів Кіпров.
Разом з тим, на підприємстві наголосили, що сьогодні є нестача кваліфікованих працівників з робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, а саме: інженерів з обліку матеріальних ресурсів, радіомеханіків, електромеханіків, складальників-клепальників, токарів та шліфувальників. Загалом на ДП “Завод 410 ЦА” працює близько 1000 осіб, однак підприємство має близько 40 вільних вакансій.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВМС, женщины, музыка, Зеленский, США, Киев, Сергей Смоленцев, полиция, дизайн, общество, портрет, живопись, зима, город, суд, церковь, фотография, ДСНС, животные, #Євромайдан, архитектура, Александр Зубко, самолеты, Крым, парады, марш, пляжи, оккупация, мир, туризм, Донбасс, терроризм, война, Путин, Бахмут, акции, митинги, фестивали, Нацгвардия, Польша, сборная Украины, военная техника, Динамо, история, выборы, праздники, Дмитрий Дятлов, протесты, Майдан, уикенд, природа, Карпаты, традиции, пожары, карантин, передовая, соревнования, обстрелы, экология, автомобили, Львів, солдат, Китай, пандемия, политика, юмор, коронавирус, люди, культура, корабли, ВСУ, искусство, столкновения, технологии, НАТО, Одесса, футбол, фотопроект, фотоподборки, путешествия, фотоконкурсы, Киевщина, медицина, Шахтер, Верховная Рада, авиация, дети, показы, учения, Новый Год, выставки, Порошенко, спорт, Россия, Війна, пейзажи, визиты, стихийные бедствия, ЗСУ, мода

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36