<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
17.04.2019   Україна   Facebook/ Традиція і Порядок

«Легіони Порядку»: в Україні з'явилася чергова парамілітарна організація

Політичний рух "Традиція і Порядок" в минулу неділю провів перший вишкіл та урочисту присягу своєї нової "спортивної структури" - "Легіонів Порядку".
“Силами Легіону ми повернемо порядок на українські вулиці, держава отримає підготовлений військовий резерв. Легіони захистять порядок там, де громадськість залякана, а правоохоронці безсилі", - обіцяє "Традиція і Порядок" на своєї сторінці у Facebook. - "До Легіонів увійдуть найбільш мотивовані, сміливі та підготовлені представники нашого руху — Легіонерами стануть найкращі. Наше найперше завдання — налагодження ґрунтовної системи військової та фізичної підготовки наших бійців. Легіонери досконало опанують навички та вміння, що виділятимуть їх серед покірного натовпу.
1. Базова фізична підготовка. У здоровому тілі — здоровий дух. Якщо ти не здатен вдосконалити своє тіло, як ти збираєшся допомогти країні?
2. Навички рукопашного бою. Саме рукопашний бій є найкращим маркером поведінки людини в стресовій ситуації. І саме на рингу або ж в октагоні ми усвідомлюємо, на що ми насправді здатні.
3. Військова підготовка. В умовах війни кожен має опанувати базові тактичні прийоми, навчитися взаємодіяти у складі підрозділів, бути здатним надати медичну допомогу, уміти вправлятися зі спеціальним військовим спорядженням та озброєнням.
4. Вогнева підготовка. Кожен легіонер має на високому рівні володіти як індивідуальною стрілецькою, так і груповою зброєю. Володіння зброєю — не право, це обов’язок.
5. Ідеологічна підготовка. Можна добре стріляти та вправно битися, але головна зброя воїна в його голові. Легіонер — це людина, яка знає, за що бореться.
Настав час зібрати сили в кулак. Приєднуйся до Легіонів Порядку!".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
военная техника, политика, дети, соревнования, фотография, терроризм, фотопроект, США, Дмитрий Дятлов, искусство, Динамо, мир, Львів, автомобили, фестивали, архитектура, оккупация, Карпаты, Сергей Смоленцев, Киевщина, уикенд, город, фотоподборки, музыка, парады, тест-драйв, Зеленский, Верховная Рада, животные, история, карантин, люди, портрет, марш, Порошенко, мода, #Євромайдан, церковь, пожары, визиты, природа, корабли, Шахтер, живопись, Россия, общество, зима, Польша, фотоконкурсы, спорт, Одесса, ЗСУ, праздники, Нацгвардия, традиции, авиация, передовая, юмор, солдат, пейзажи, НАТО, Крым, Війна, Новый Год, самолеты, Путин, обстрелы, Александр Зубко, выставки, Донбасс, стихийные бедствия, пляжи, Майдан, женщины, туризм, экология, полиция, суд, Китай, сборная Украины, учения, культура, медицина, столкновения, протесты, ВСУ, ВМС, Бахмут, технологии, выборы, путешествия, акции, дизайн, ДСНС, митинги, Киев, футбол, коронавирус, война, пандемия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36