<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.07.2020   Мінськ, Білорусь   Радіо Свобода

Вибори у Білорусі: Тихановська зібрала понад 60 тисяч людей на мітингу в Мінську

У Мінську 30 липня в парку Дружби народів відбувся мітинг-концерт на підтримку опозиційної кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани Тихановської. За даними волонтерської служби «Весна», у дозволеній передвиборчій акції взяли участь не менше 63 тисяч чоловік.
Вибори президента Білорусі заплановані на 9 серпня. На початку виборчої кампанії були затримані і заарештовані деякі опозиційні кандидати в президенти та їхні прихильники.
Сергій Тихановський, блогер, який подавався у кандидати в президенти Білорусі, а в підсумку опинився у в'язниці. Валерій Цепкало, бізнесмен, який збирав підписи та планував стати кандидатом в президенти країни. Проте їх обох не допустили, а на Цепкала з'явився компромат, що сам бізнесмен спростовує. Ще один кандидат, якого не допустили до реєстрації – Віктор Бабарика, колишній голова Белгазпромбанка. Його заарештували за звинуваченням у фінансових махінаціях.
Тепер від опозиційних сил виступили три жінки: Світлана Тихановська, дружина блогера Тихановського, – зареєстрована кандидатка у президенти Білорусі; Марія Колесникова – представниця штабу Віктора Бабарики і Вероніка Цепкало, дружина бізнесмена Цепкала. Три жінки об'єдналися в один штаб опизиційний діючому президенту Олександру Лукашенку, який перебуває при владі у Білорусі вже 26 років.

На запитання журналістів Білоруської служби, чи вірить вона, що Лукашенко погодиться на її запрошення провести з дебати, Світлана Тихановська відповіла: «Це його право вирішити, погодитись чи ні. Я запросила його майже як на білий танець»

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
культура, футбол, Путин, туризм, обстрелы, ВМС, мир, уикенд, стихийные бедствия, Порошенко, суд, архитектура, экология, фотоподборки, #Євромайдан, ВСУ, путешествия, зима, выборы, мода, технологии, война, Киев, портрет, сборная Украины, Війна, природа, визиты, Карпаты, столкновения, пляжи, животные, учения, Зеленский, фотоконкурсы, Крым, оккупация, самолеты, митинги, пандемия, Китай, Верховная Рада, Шахтер, люди, Львів, дети, праздники, корабли, Динамо, дизайн, Нацгвардия, ЗСУ, Александр Зубко, протесты, Киевщина, юмор, спорт, выставки, полиция, живопись, пожары, медицина, ДСНС, марш, Польша, солдат, фотография, Дмитрий Дятлов, история, карантин, музыка, город, женщины, традиции, акции, искусство, НАТО, общество, военная техника, США, автомобили, авиация, Майдан, парады, передовая, Донбасс, фотопроект, Бахмут, Одесса, Новый Год, Россия, политика, коронавирус, соревнования, церковь, пейзажи, терроризм, Сергей Смоленцев, тест-драйв, фестивали

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36