<
НОВИНИ ДНЯ: У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травнявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
03.04.2008 17:38 14619

Українська прем’єра Windows Server 2008, Visual Studio 2008 та SQL Server 2008

3 квітня 2008 р., Київ. Компанія «Майкрософт Україна» провела конференцію, на якій представила українській ІТ-спільноті нову платформу для побудови інформаційної інфраструктури та створення додатків, що включають Windows Server® 2008, Microsoft Visual Studio® 2008 та Microsoft SQL Server™ 2008.

Київська конференція проведена в рамках серії з більш ніж 225 заходів по всьому світу, в яких візьмуть участь декілька тисяч ІТ-професіоналів, клієнтів та партнерів Microsoft. Тема заходу – «Герої серед нас» («Heroes Happen Here») – підкреслює важливість роботи ІТ-спеціалістів, розробників та партнерів, які створюють передові рішення та програми, що стають вагомою рушійною силою для бізнесу в усьому світі.

Вихід нової лінійка корпоративних продуктів є ключовим етапом ініціативи Microsoft «Dynamic IT», спрямованої на допомогу замовникам у оптимізації роботи співробітників, збільшення ефективності процесів і технологій, та в цілому на підвищення ролі інформаційних технологій як стратегічного активу сучасних компаній. Нові продукти Microsoft здатні надати суттєві переваги як великому, так і малому та середньому бізнесу. Покращена керованість, безпека та надійність роботи ІТ-інфраструктури, яка досягається завдяки новим продуктам, дозволить ІТ-спеціалістам та розробникам інвестувати заощаджені час та кошти в розвиток нових можливостей для вдосконалення власного бізнесу.

Джозеф Ландес (Joseph Landes), директор групи Windows Server корпорації Microsoft, виступаючи на конференції, заявив: «Це найбезпечніша корпоративна платформа з розроблених Microsoft. Вона гарантує надійність захисту інформації та контролю доступу до неї. В наших продуктах реалізовані рішення, які забезпечують надійний базис для розвитку будь-якого бізнесу – великого чи малого. В кінцевому результаті, наша платформа дає можливість ІТ-спеціалістам та розробникам отримати найбільш ефективні інструменти управління складним інформаційним середовищем, досягаючи більшої продуктивності».

Ерік Франке, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна», зазначив: «Запуск Windows Server 2008, Microsoft Visual Studio 2008 та Microsoft SQL Server 2008 в Україні означає появу нової потужної платформи та інструментів, які докорінно трансформують сам образ побудови та підтримки інформаційних систем. Це сприятиме організації корпоративних інфраструктур українських підприємств на якісно новому рівні, прискоренню процесу їх розгортання та зниженню потреби в обслуговуванні ІТ-персоналом. Для розробників це створить нові можливості для бізнесу через значне зменшення часу та зусиль на створення індивідуальних клієнтських рішень».

Ряд українських компаній вже скористалися перевагами нових продуктів. Під час конференції був розглянутий передовий досвід впровадження в таких компаніях як «Північний гірничо-збагачувальний комбінат», «Астеліт» (ТМ life:), OTP Bank.

Андрій Головних, провідний аналітик по ринкам серверів і систем зберігання представництва IDC в Україні, Білорусі та Молдові: «За минулий рік зростання поставок серверів архітектури х86 в Україну склало 24%. При цьому кількість систем x86 вартістю більше 10 тис. доларів зросла в більш ніж півтори рази, і IDC прогнозує збереження цієї тенденції в 2008 році. Крім того, в 2008 році ми очікуємо на українському ринку серверів x86 мінімум двократне зростання частки blade-систем (в поставках 2007 р. вона склала 6,5%). Ці тенденції говорять про якісні зміни корпоративного сектору українського ІТ-ринку, що дозволяє передбачити збільшення інтересу українського бізнесу до рішень, спрямованих на оптимізацію ІТ-інфраструктури».

Київську конференцію відвідали понад 900 представників ІТ-спільноти – керівників підрозділів, технічних спеціалістів і розробників провідних підприємств України. Запуск нових продуктів в Україні здійснений при підтримці партнерів конференції – компаній «Астеліт» (ТМ life:), HP та Intel.

Інструмент розробки Visual Studio® 2008 (англійська версія) доступний для українських замовників із лютого 2007 року, операційна система Windows Server® 2008 доступна з березня, а фінальна версія SQL Server™ 2008 з’явиться у третьому кварталі 2008 року.

Додаткову інформацію про запуск нових продуктів Microsoft в Україні можна отримати на сайті http://www.microsoft.com/Ukraine/serverlaunch08.

Додаткову інформацію про Windows Server® 2008: http://www.microsoft.com/ukraine/windowsserver2008.

Додаткову інформацію про SQL Server™ 2008: http://www.microsoft.com/ukraine/sql2008.

Додаткову інформацію про Visual Studio® 2008: http://msdn2.microsoft.com/ru-ru/vstudio/aa700830.aspx.

Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні діє компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Майкрософт можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft® є товарним знаком Microsoft Corporation, що охороняється в США і/або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Оценка материала:

4.83 / 6
Українська прем’єра Windows Server 2008, Visual Studio 2008 та SQL Server 2008 4.83 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
03.04.2008 17:38 14619
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»