<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
30.09.2008 18:23 16868

Пошуковий сервіс Google на WAP-порталах «Київстар»

Лідер мобільного зв’язку України компанія «Київстар» оголошує про запуск пошукового сервісу Google на WAP-порталах «Київстар» wap.starport.com.ua та wap.djuice.com.ua.

Мобільне рішення Google суттєво розширює функції пошуку для абонентів «Київстар». Тепер для повноцінного пошуку з мобільного телефону достатньо просто зайти на wap.starport.com.ua або wap.djuice.com.ua

Пошук Google враховує як потреби абонентів «Київстар», так і функціональні особливості їх телефонів — знайдені у мережі інтернет-сайти автоматично конвертуються в спеціальний зручний та функціональній формат, який підходить для перегляду на екрані будь-якої моделі мобільного телефону. По суті, тепер на своєму мобільному телефоні абоненти можуть використовувати ту саму пошукову систему Google, якою вони звикли користуватися зі звичайного персонального комп’ютера. А ще вони можуть не лише повноцінно шукати інформацію в Інтернеті, а й отримувати її у зручному варіанті для перегляду на мобільному телефоні. Для адаптації інтернет-сторінки використовуються спеціальні алгоритми Google, що забезпечують комфортний перегляд результатів пошуку.

Начальник департаменту послуг мультимедіа компанії «Київстар» Сергій Лещенко:

«Запуск пошукового сервісу Google на наших WAP-порталах – це перший крок на шляху до об’єднання найкращих інтернет-сервісів з можливостями мобільного інтернету від «Київстар». Слідкуйте за новинками на мобільних порталах «Київстар».

Представник Google в Україні Дмитро Шоломко:

«Переваги нового пошукового сервісу Google для абонентів «Київстар» очевидні – це доступ до звичного й зручного пошуку прямо на WAP-порталах оператора з автоматичною адаптацією web-сайтів під екран мобільного телефону для комфортного перегляду їх змісту».

Новий пошуковий сервіс доступний на WAP-порталах wap.starport.com.ua та wap.djuice.com.ua. Він став ще однією з багатьох зручних послуг, що пропонуються компанією «Київстар» своїм абонентам.

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,46 млн осіб (станом на 1.09.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 193 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.50 / 6
Пошуковий сервіс Google на WAP-порталах «Київстар» 4.50 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
30.09.2008 18:23 16868
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»