НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
18.03.2013 20:30 30697

Українські лоу-кости отримали нові напрямки: перелік

Українська лоу-кост авіакомпанія «Візз Ейр Україна» отримала право експлуатувати маршрути Донецьк-Кутаїсі, Харків-Кутаїсі, Київ-Дубай, Київ-Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Бухарест, Київ- Вільнюс і Київ-Софія.

Про це повідомили в Державній авіаційній службі (ДАС). Засідання ліцензійної комісії ГАС відбулося минулого четверга.

Цього року «Візз Ейр Україна» заявляла про подачу заявок на 18 нових міжнародних напрямків, за якими раніше літав «АероСвіт». Серед напрямків, на які претендувала авіакомпанія, - Москва, Санкт-Петербург, Тель-Авів, Ларнака, Салоніки, Стамбул, Неаполь, Дубай, Вільнюс, Варшава, Прага, Єреван, Софія, Астана та Батумі.

Сімферопольська Air Onix тепер зможе літати з Києва до Барселони, Стокгольм, Ригу, Москву, Санкт-Петербург і Калінінграда. Перевізник раніше заявляв, що має намір виконувати свої рейси з київського аеропорту «Жуляни». Крім того, були задоволені заявки Air Onix на польоти із Сімферополя до Риги, Братислави, Калінінграда, Новосибірська, Тюмені, Уфи, Красноярська, Казані й Єкатеринбурга.

«Ютейр Україна», крім призначень в Ригу, Барселону і Софію з Києва, отримала право літати в Белград, Таллінн, Бухарест, Стокгольм і Копенгаген. З регіонів для перевізника відкриті лінії Донецьк-Барселона, Донецьк-Санкт-Петербург, Одеса-Калінінград і Харків-Санкт-Петербург.

За матеріалами: Комерсант-Україна

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські лоу-кости отримали нові напрямки: перелік 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
18.03.2013 20:30 30697
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»