<
НОВИНИ ДНЯ: Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалилисьвсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2014 1042

У України є докази причетності Шойгу до озброєння терористів

МВС отримало незаперечні докази причетності глави Міноборони РФ Сергія Шойгу до передачі російського озброєння терористам на Донбасі.

«МВС отримало незаперечні докази причетності Шойгу до прямих дій щодо передачі танків, артилерії, установок «Град» терористам. Також обробляється версія, за якою саме Шойгу передав установку «Бук-1» терористам, для того щоб вони збивали українські літаки. Однак вони збили пасажирський», - заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Також, зі слів Геращенка, на сьогодні Шойгу одноосібно керує поставками зброї терористам, тоді як раніше цим займалися Федеральна служба безпеки Росії та Генерального штабу Збройних сил РФ.

За матеріалами: Українські новини

Оценка материала:

5.00 / 1
У України є докази причетності Шойгу до озброєння терористів 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2014 1042
Еще материалы раздела «Україна»