<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
28.02.2023 117

Монтаж охоронної сигналізації у квартирі: тонкощі процесу

Навряд чи є хоч один українець, котрий не хотів би забезпечити захист власного майна. І незважаючи на різноманітність різних методів, більш ефективним залишаються сигналізації. Подано сигналізації в різних варіаціях, серед якого гарантовано кожен зможе вибрати відповідне рішення індивідуально для себе. Разом зі спеціалістами https://www.controlmaster.com.ua/ru/ спробуємо розібратися з тим, як правильно встановити сигналізацію, яких рекомендацій варто дотримуватись.

Основні різновиди сигналізацій у квартиру

Глобально, з усього асортименту можна виділити дві основні категорії - автономні та пультові моделі. Сигналізація автономного типу – це незалежна модель. За будь-яких позаштатних ситуацій інформацію про те, що відбувається, отримує безпосередньо власник житла. Інший різновид – це охоронна сигналізація пультового класу, в якій інформація передається на охоронний пульт, а вже співробітники служби охорони виїжджають на об'єкт, щоб вирішити ситуацію.

Кожен різновид сигналізації – це ефективне рішення, яке може гарантувати найвищий рівень безпеки. Але саме автономна модель, найбільш затребувана для монтажу в квартирі. Найбільшої ефективності можна досягти при тандемі різновидів. До того ж зараз GSM-сигналізація розвивається більш активно і підійдуть абсолютно для будь-якого об'єкта.

63fe0371cc6d4

Основні рекомендації щодо встановлення охоронної сигналізації у квартирі

Якщо ви вирішили самостійно провести монтаж сигналізації всередині квартири, обов'язково слідкуйте за тим, наскільки якісно були виконані роботи. Для цього потрібно орієнтуватися на такі рекомендації:

- шлейф обов'язково повинен включати до 3 оповіщувачів – це за умови, якщо вони знаходяться на одному рівні;
- обов'язково у шлейфі мають бути оповіщувачи одного типу – ДРЗ, ІЧ тощо;
- якщо в шлейфі підключено кілька різновидів оповіщувачів, вони повинні бути близько один до одного;
- будь-які з'єднання мають бути пропаяними та очищеними, а кінці мають бути затиснуті під болт;
- підключення адаптерів повинно здійснюватись виключно за допомогою спеціального кабелю «вита пара»;
- якщо потрібно вести антену за межі приміщення, має бути кілька проводів блокування;
- якщо плануєте співпрацювати із пультовою охоронною, рекомендується наявність готової схеми для розміщення обладнання;
- максимальна висота встановлення датчиків руху – 270 сантиметрів;
- датчики розбиття скла повинні встановлюватися за направленням вікон, без перебільшення допустимої відстані від них, відповідно до даних паспорта;
- датчики магнітно-контактного типу повинні встановлюватись виключно на металеві поверхні;
- не можна встановити датчики руху біля кліматичного обладнання.

Якщо зважати на всі ці рекомендації, ви можете бути впевненими в якості роботи системи. Але, якщо ви хочете досягти максимальної ефективності під час роботи сигналізації в квартирі, довіряйте тільки професіоналам. У цьому випадку ви можете бути впевненими, що при будь-яких позаштатних ситуаціях знатимете про те, що відбувається на об'єкті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Монтаж охоронної сигналізації у квартирі: тонкощі процесу 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
28.02.2023 117
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Переваги та недоліки навушників вкладишів Переваги та недоліки навушників вкладишів

    Певний час саме вкладиші були найпопулярнішим типом конструкції навушників. Не останню роль в цьому зіграли виробники портативних плеєрів та перших мультимедійних мобільних телефонів, які додавали в комплект постачання навушники, і зазвичай це були саме вкладиші. З часом вони почали здавати позиції на користь вакуумних моделей, проте у 2015 році почався певний ренесанс вкладишів завдяки компанії Apple, яка представила свої перші бездротові навушники AirPods. 

  • Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби? Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби?

    Здавалось би, ну що тут складного - 2 рази на день ретельно чистити зуби? Але досі хто вважає, що одного разу, вранці, буде достатньо. Якщо людина не любить чистити зуби перед сном, то дуже скоро її може спіткати декілька неприємних наслідків такого кроку. У стоматології в Бучі постійно нагадують, що профілактика набагато краще і дешевша, ніж лікування.

  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.