<
НОВИНИ ДНЯ: Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги СШАвсі новини дня
Політика
Україна
31.01.2013 5526

Ляшко впіймав Яценюка на «політичній мастурбації»

Голова політпартіі «Батьківщина» Арсеній Яценюк займається політичною мастурбацією і тільки імітує процес звільнення Юлії Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив лідер «Радикальної партіі» Олег Ляшко.

«Сьогоднішні збори депутатів без регіоналів та комуністів могли стати оксамитовою революцією в парламенті, натомість «опозиційні» вождики перетворили ці збори на чергову комедію на втіху регіоналів. Раніше до мене звернулись представники секретаріату фракції «Батьківщина» з проханням підписатися за проведення позачергової сесії. Звісно, я підтримав і в той же день дав доручення помічниці поставити факсиміль мого підпису. А вчора від імені «об'єднаної опозиції» Турчинов закликав всіх небайдужих депутатів підтримати проведення сьогоднішніх зборів. Оскільки для мене звільнення Юлії Тимошенко важливіше власних політичних амбіцій, я прийшов на збори. І, уявляєте, ці подонки, які просили мене підписатися і підтримати збори - вони навіть не дали мені можливості виступити! Це так вони закликають всіх «об'єднуватися» заради звільнення Тимошенко? Насправді сьогодні горе-опозиціонери остаточно довели, що вони і не збираються звільняти Юлю. Яценюк мріє про те, щоб вона якнайдовше сиділа у тюрмі, а він разом з іншими «вождиками» і надалі, заробляючи рейтинг на горбу Тимошенко, служитиме Януковичу», – впевнений Ляшко.

Оценка материала:

3.67 / 3
Ляшко впіймав Яценюка на «політичній мастурбації» 3.67 5 3
Політика / Україна
31.01.2013 5526
Еще материалы раздела «Україна»