<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Бізнес
Економіка
02.04.2013 2913

Янукович вважає, що в Україні легко вести бізнес

Президент Віктор Янукович вважає, що позиція в світовому рейтингу легкості ведення бізнесу не відповідає потенціалу України.

Про це він заявив під час засідання Комітету економічних реформ у вівторок.

«Ми піднялися в світовому рейтингу (легкості ведення бізнесу - ред.) на 15 позицій за останні два роки, і цей результат, безумовно, непоганий, але він не відповідає нашому інвестиційному потенціалу і очікуванню бізнес-середовища», - сказав В. Янукович.

Він підкреслив, що із 18 заходів, які були заплановані на перший квартал цього року, не реалізовано більше половини.

«Я добре розумію, що Верховна Рада в цьому році практично не працювала, але у нас є ціла низка законів, які нам треба імплементувати, і сьогодні в цій залі зібралися ті, від кого це залежить: перш за все - це наші керівники уряду, голови адміністрацій і т. д.», - зазначив президент, передає Укрінформ.

Оценка материала:

3.67 / 3
Янукович вважає, що в Україні легко вести бізнес 3.67 5 3
Бізнес / Економіка
02.04.2013 2913
Еще материалы раздела «Економіка»