<
НОВИНИ ДНЯ: На Марсі виявили підземелля, де є всі умови для позаземного життя  Аналітики ISW розповіли, навіщо Путін "проявляє інтерес" до переговорів  Як приготувати малосольний оселедець в домашніх умовах  Найсильніший спалах на Сонці накрив Марс потужною радіацією  Української мови на телебаченні стане більше: Кремінь зробив важливу заяву  Загибель Пригожина в авіакатастрофі: спливли загадкові подробиці  Рецепт пікантної закуски з помідоріввсі новини дня
Політика
Росія
13.03.2014 12:10 2385

Росія перекинула 1,5 тисячи десантників у Ростовську область

Командувач Повітряно-десантними військами Росії генерал-полковник Володимир Шаманов "в рамках командно-штабних навчань" поставив завдання перекинути частину сил в Ростовську область  

За інформацією Міноборони РФ, десантники перекинуті "на незнайому місцевість" для відпрацювання комплексу заходів бойової підготовки в рамках дивізійних командно-штабних навчань з Івановским з'єднанням ВДВ.

На полігон Кузьменко в Ростовській області парашутним способом одночасно десантуються 1,5 тис. військовослужбовців, близько десятка одиниць бойової техніки і різні вантажі.

Дивізійні командно-штабні навчання триватимуть до 14 березня. Всього в них буде задіяно близько 4 тис. десантників, 36 повітряних суден військово-транспортної та армійської авіації, близько 500 одиниць військової техніки і озброєння.

За повідомленням Еспресо.TV.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія перекинула 1,5 тисячи десантників у Ростовську область 5.00 5 1
Політика / Росія
13.03.2014 12:10 2385
Еще материалы раздела «Росія»