<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
20.06.2014 10:12 2635

В конкурсі операторів «дьюті фрі» українські компанії перемогли «російську»

Один з світових лідерів у сфері безмитної торгівлі, компанія «Гебр. Хайнеманн» високо оцінила результати конкурсу на оренду площ для магазинів «дьюті фрі» у міжнародному аеропорті «Борисполь».

«Я вражений результатами тендера на оренду площ в терміналі D київського аеропорту, які підтвердили статус «Гебр. Хайнеманн», як головного оператора безмитної торгівлі в аеропорту Києва», – зазначив директор східноєвропейського регіону компанії «Гебр. Хайнеманн» П'єр Верно.

Переможцями конкурсу стали два найбільших українських оператори - «Київріанта» та «БФ енд ГХ Тревел Рітейл». ТОВ «Київріанта» відкрила перший в Україні магазин безмитної торгівлі в аеропорту «Бориспіль» в травні 1992 року, її партнером та засновником є ірландська компанія Aer Rianta International. Другий переможець конкурсу - ТОВ «БФ енд ГХ Тревел Рітейл» має досвід успішної роботи в аеропорту «Бориспіль» протягом п'яти років.

«Гебр. Хайнеманн» працює в Україні (Київ і Одеса), Литві (Вільнюс), Латвії (Рига) та Росії (Москва, Санкт-Петербург, Новосибірськ), а також є багаторічним партнером «БФ енд ГХ Тревел Рітейл».

Водночас своє незадоволення недопуском до тендеру висловила компанія «Дью фрі Інтернешнл»», яка не відповідала більшості з конкурсних умов – зокрема, не мала досвіду роботи в Україні, штату, інфраструктури та компанії-оператора. Одна з найбільш розвинених мереж цієї компанії розташована в російських аеропортах – московських аеропортах «Домодєдово», «Шереметьєво», «Внуково», а також Санкт-Петербургу, Сочі, Краснодарі, Анапі, Геленжику та інших. Два роки тому транспортна прокуратура Москви порушила кримінальну справу щодо діяльності цієї компанії в аеропорту «Домодєдово» та арештувала продукцію загальною вартістю понад 40 млн. руб.

Оценка материала:

5.00 / 1
В конкурсі операторів «дьюті фрі» українські компанії перемогли «російську» 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
20.06.2014 10:12 2635
Еще материалы раздела «Новини підприємств»