<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
07.04.2010 16:57 13083

24 квітня в Будинку вчителя в м. Київ відбудеться друга конференція TEDxKyiv “Краса Розуму: ідеї для України”

Що Україна може запропонувати світу? Які ідеї, народжені тут, можуть стати внеском в розвиток суспільства знання та дослідження? Що надихає учнів в школах на творчі здобутки? Чому можливе зварювання тканин на живій людині ? Як використовувати власний мозок на всі 100%? На ці та багато інших запитань, що рухають суспільний прогрес та надихають на інноваційні дослідження, дадуть відповіді більш як 15 доповідачів з України, Росії та інших країн, які зберуться і  розкажуть про унікальні українські ідеї у сфері освіти, екології, медицини, інформаційних технологій, мистецтва, соціальних інновацій та управління.


Конференція TEDxKyiv “Краса розуму: ідеї для України” є платформою для обміну ідеями, вартими розповсюдження, можливістю для присутніх учасників та гостей відчути силу знання та нових відкриттів. Доповідачами виступатимуть представники різних галузей бізнесу та знань: топ-менеджери та засновники компаній, скульптори, дизайнери, вчителі, хірурги та інші.

Свої доповіді на конференції зареєстрували вже 15 учасників, близько 150 осіб відвідають конференцію в якості слухачів та гостей. Зростання інтересу до конференції пояснюється тим, інтелектуальний мейнстрім набирає обертів по всьому світу і знавці своєї справи бажають поділитись своїми інноваційними ідеями. Адже саме вони можуть зацікавити присутніх втілити їх у життя.

Організатором конференції є TEDxKyiv, спільнота ентузіастів-волонтерів, що отримала ліцензію на проведення заходу від міжнародного неприбуткового фонду TED, який започаткував проведення таких конференцій з 1984 року в США. Міжнародні конференції TEDx мають за мету поширювати ідеї, що варті розповсюдження, і об’єднувати три сфери розвитку суспільства: технології, розваги та дизайн (Technology, Entertainment, Design). Поряд із щорічною конференцією у мозкових центрах світу – Каліфорнії в США та Оксфорді у Великобританії, TED надає можливість проводити події місцевим спільнотам TEDx. Спільнота TED об’єднують найкращих світових мислителів, науковців та діячів таких як: Білл Гейтс, Білл Клінтон, прем’єр Великобританії Гордон Браун, сер Річард Бренсон, лауреати Нобелівської та Пуліцерівської премії, засновники Google та Wikipedia та інші видатні особистості. Так, за один лише 2009 рік, місцеві конференції  TEDx проводились більш як у 200 містах світу – від Токіо та Балі до Бостона і Сан-Паоло. Головною цінністю TED є записи виступів, доступні для вільного перегляду через мережу в Інтернет. За історію конференції, що налічує чверть століття, вже зібрано більше 650 записів. TED платформа також включає відкриту програму перекладів, в якій кожен може долучитись до більш ніж 77 тис волонтерів, що перекладають виступи кожен для своєї країни – іспанською, болгарською португальською, китайською, французькою та іншими мовами світу. Українською вже перекладено 34 виступів про дизайн, дослідження в медицині та ін.

Задля максимального поширення цікавих інноваційних ідей в українському суспільстві TEDxKyiv організовує он-лайн трансляцію, аби всі охочі в Україні могли долучитися до знайомства з найпрогресивнішими та надзвичайними ідеями співвітчизників.

 

Офіційний сайт події TEDxKyiv “Краса Розуму:  ідеї для України”: www.tedxkyiv.com

Офіційний сайт локальних подій TEDx під світовим брендом TED: www.ted.com/tedx

Акредитацію та детальну інформацію Ви можете отримати за тел: (044) 278 1186, (097)-391-21-79  Клюквіна Марія, Maria.klyukvina@brandcom.com.ua

 



Оценка материала:

3.83 / 6
24 квітня в Будинку вчителя в м. Київ відбудеться друга конференція TEDxKyiv “Краса Розуму: ідеї для України” 3.83 5 6
Прес-релізи / Товари та послуги
07.04.2010 16:57 13083
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.