<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2018   Житимирська обл., Україна   Національна поліція України

Кому БТР: на Житомирщині продавали військову спецтехніку

Працівники спеціальної поліції та інших підрозділів поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону у ході розслідування  обставин пошкодження магістрального нафтопроводу вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів.  Упродовж двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучено майже 200 об’єктів, підготовлених до продажу.
Серед виявленої техніки - БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги,  причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді. Також вилучено значну кількість запчастин до неї, акумуляторні батареї, шини та інше.
На даний час встановлюється приналежність вищезазначеної техніки, у тому числі чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах. Водночас  з’ясувалось, що в Інтернет-мережі на відповідних ресурсах  фізичною особою розміщено оголошення про продаж вказаної техніки.
- Санкціоновані обшуки були проведені  за кількома адресами, де зберігались  транспортні засоби. Окрім, власне самої техніки, нами також вилучено і документи про її походження. Нині  вказана в них інформація перевіряється, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.
Нині усі обставини розслідуються у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Поліцією ініційовано клопотання щодо накладення арешту на вказану техніку до з’ясування усіх обставин. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або ув’язнення строком від 3 до 8 років.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
авиация, Верховная Рада, Порошенко, корабли, уикенд, учения, технологии, стихийные бедствия, общество, визиты, Одесса, Польша, природа, люди, архитектура, Зеленский, Бахмут, терроризм, живопись, солдат, медицина, животные, фотопроект, коронавирус, Майдан, суд, Львів, женщины, Россия, политика, Шахтер, пейзажи, полиция, зима, церковь, Путин, история, Александр Зубко, Новый Год, протесты, столкновения, экология, искусство, пляжи, США, пожары, праздники, Дмитрий Дятлов, дети, сборная Украины, выставки, автомобили, военная техника, обстрелы, война, Динамо, музыка, выборы, соревнования, город, Киевщина, Карпаты, путешествия, #Євромайдан, традиции, НАТО, туризм, фотография, пандемия, Киев, карантин, оккупация, ВСУ, передовая, Донбасс, ДСНС, дизайн, марш, Нацгвардия, Крым, самолеты, ВМС, футбол, фестивали, Китай, мода, культура, портрет, показы, Війна, тест-драйв, ЗСУ, юмор, спорт, акции, фотоконкурсы, фотоподборки, митинги, Сергей Смоленцев, мир

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36