<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липня  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході Українивсі новини дня
01.03.2012 16:28 702

Керуючий партнер ENGARDE виступить арбітром у судових дебатах у Франкфурті

Керуючий партнер АФ «ENGARDE» Ірина Назарова виступатиме арбітром у судових змаганнях з інвестиційного арбітражу, що проходитимуть у Франкфурті 12-16 березня (Frankfurt Investment Arbitration Moot Court).

Керуючий партнер АФ «ENGARDE» Ірина Назарова виступатиме арбітром у судових змаганнях з інвестиційного арбітражу, що проходитимуть в університеті ім. Ґьоте у Франкфурті-на-Майні 12-16 березня (Frankfurt Investment Arbitration Moot Court).

Ірина Назарова вдруге поспіль виступатиме арбітром Франкфуртських змагань з інвестиційного арбітражу. Ці змагання збирають найталановитіших студентів зі всього світу, які в напруженій боротьбі вирішують складний інвестиційний спір. Арбітрами на змаганнях виступають провідні правники Європи та світу, що представляють всі галузі юридичної професії: від адвокатських фірм до державних установ, університетів, судових органів і юридичних служб корпорацій.

Крім участі Керуючого партнера фірми в якості арбітра змагань, АФ «ENGARDE» також надає спонсорську підтримку Франкфуртським арбітражним дебатам. Надання арбітражної, тренерської та спонсорської допомоги як організаторам змагань, так і командам-учасницям є доброю традицією для фірми. Минулого року АФ «ENGARDE» підтримала команду КІМВ, що відвідала Лондон та взяла участь в студентських судових змаганнях з захисту прямих іноземних інвестицій (FDI Moot Court Competition).

Оценка материала:

3.57 / 7
Керуючий партнер ENGARDE виступить арбітром у судових дебатах у Франкфурті 3.57 5 7
Бізнес / Новини підприємств
01.03.2012 16:28 702
Еще материалы раздела «Новини підприємств»