НОВИНИ ДНЯ: Окупантам "світять" великі проблеми з бронетехнікою: в ISW оцінили дії росіян  Значно тепліше за норму: Укргідрометцентр дав прогноз на останній місяць літа  Навчання по суботах та тривалі канікули: коли в Україні діти підуть до школи та що відомо про нововведення  Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України, - Reuters  Синоптики дали прогноз на 28 липня в Україні  Чи матиме Росія засоби для ведення війни у 2025 році та після: оцінка розвідки Естонії  F-16 застосують на полі бою в Україні вже цього року, - посол СШАвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.07.2024   Велика Британія   ТСН, Контракти
74 Метки:  Велика Британія.

Виховання королівських спадкоємців: головне правило, якого успішно дотримуються Кейт та Вільям Уельські

Кейт та Вільям Уельські виховують трьох дітей та дотримуються певних правил щодо цього питання.

Їхньому старшому синові принцу Джорджу нещодавно виповнилося 11 років. З цього приводу сім'я поділилася його новим портретним знімком, який зробила його мати Кетрін. Важко не помітити, як виріс маленький принц, який у майбутньому має стати новим королем Великої Британії.

Його 9-річна сестра принцеса Шарлотта навряд чи стане королевою, але зараз, коли дівчинка з'являється зі своєю сім'єю на публічних заходах, до неї прикуто багато уваги. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Молодший 6-річний принц Луї зазвичай розважає публіку своїми зухвалими витівками.

Уельським доводиться докладати багато зусиль, щоб діти росли у якомога більш нормальних умовах. Кейт і Вільям завжди прагнули знайти "баланс" між своїм публічним та особистим життям. І в міру того, як їхні діти наближаються до дорослого життя, вони дедалі частіше з'являються на публіці, хоча й під пильною увагою своїх дбайливих батьків.

Колишня кореспондентка BBC Royal Дженні Бонд розповіла OK!, що Уельські знайомлять своїх дітей з королівськими обов'язками дуже обережно, але їхній підхід до виховання безперечно має успіхи, пише Mirror.

"Вільям і Кетрін ухвалили дуже виважене і зріле рішення поступово показувати дітям, яким буде їхнє життя, але поки що тримають більшу частину їхнього життя в таємниці. Той факт, що всі троє навчаються в школі разом, має зміцнити їхній сімейний осередок, а Кейт і Вільям поводяться як звичайні батьки, відвозячи дітей до школи якнайчастіше. Вони не можуть змінити свою долю, але їм поки не потрібно стикатися з нею віч-на-віч, за винятком особливих випадків. Тому я думаю, що Вільям та Кетрін знайшли правильний баланс”, — каже експертка.

Очевидно, троє дітей Уельських знають, що народилися в королівській родині. Але їхні батьки роблять все можливе для того, щоб зробити їхнє дитинство якомога більш нормальним. 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про п'ять пунктів, яким має слідувати няня дітей Уельських.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
культура, портрет, праздники, Путин, Дмитрий Дятлов, Александр Зубко, суд, автомобили, карантин, Крым, передовая, Майдан, ЗСУ, солдат, ДСНС, Карпаты, Зеленский, терроризм, Динамо, Новый Год, история, полиция, Китай, Бахмут, традиции, НАТО, соревнования, Польша, технологии, юмор, люди, показы, футбол, самолеты, пейзажи, животные, обстрелы, дизайн, Россия, Донбасс, #Євромайдан, столкновения, учения, митинги, музыка, искусство, оккупация, визиты, мир, выставки, Одесса, живопись, США, церковь, Верховная Рада, мода, корабли, война, путешествия, Нацгвардия, сборная Украины, природа, Порошенко, пандемия, авиация, фотоподборки, фотография, дети, медицина, пляжи, город, женщины, Сергей Смоленцев, военная техника, фотоконкурсы, фотопроект, выборы, ВМС, ВСУ, пожары, уикенд, общество, Киев, марш, архитектура, политика, коронавирус, стихийные бедствия, экология, Шахтер, фестивали, туризм, спорт, Війна, зима, Киевщина, Львів, протесты, акции, парады

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36