<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
03.06.2011 11:00 3369

Ірина Назарова підтверджує реноме провідного юриста

Аналітичне видання «ТОП-100. Лідери бізнесу України» відзначає керуючого партнера АФ «ENGARDE» Ірину Назарову серед провідних юристів України

20 травня 2011 «Українська Інвестиційна Газета» і рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» опублікували результати спільного проекту та аналітичного дослідження «ТОП-100. Лідери бізнесу України. Тактика і стратегія». Експерти видання відзначають керуючого партнера АФ «ENGARDE» пані Ірину Назарову в якості одного з провідних юристів України. Пані Назарова посіла 22 місце рейтингу найкращих менеджерів юридичного бізнесу в Україні. Вона набрала високі бали за всіма аспектами оцінки сучасного менеджера: особисті досягнення, лідерські якості та стратегічна і професійна компетентність. За інформацією видання, головною метою рейтингу було оцінити навики управлінського мистецтва менеджерів, а не сухі цифри з бухгалтерських балансів компаній.

Адвокатська фірма «ENGARDE» є одним з провідних гравців українського юридичного ринку, що надає консультації у більшості галузей українського права та міжнародного приватного права. Зокрема, фірма є лідером на українському та міжнародному ринках юридичних послуг у галузях вирішення судових спорів, корпоративного права, антимонопольного права та злиттів і поглинань. Серед клієнтів ENGARDE – великі національні корпорації, приватні особи та закордонні інвестори.

«Українська Інвестиційна Газета» - всеукраїнський фінансово-економічний тижневик, що видається з травня 1995 року. Це професійне ділове видання висвітлює питання і проблеми вітчизняного бізнесу, світових ринків, перспектив залучення до України іноземних інвестицій.

Агентство «Кредит-Рейтинг» - перше в Україні спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги в галузі незалежної оцінки кредитоспроможності суб'єктів запозичень із присвоєнням кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. Рейтингові оцінки агентства офіційно визнаються Міністерством фінансів України та Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку України.

Оценка материала:

3.75 / 8
Ірина Назарова підтверджує реноме провідного юриста 3.75 5 8
Бізнес / Новини підприємств
03.06.2011 11:00 3369
Еще материалы раздела «Новини підприємств»