<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
03.06.2011 11:08 4840

АФ «ENGARDE» нагороджена «Юридичною премією року» з корпоративного права

Адвокатська фірма «ENGARDE» визнана найкращою юридичною фірмою 2011 року в області корпоративного права

1 червня 2011 року у ході V Щорічної церемонії нагородження «Юридичною премією року» Адвокатська фірма «ENGARDE» була визнана найкращою юридичною фірмою 2011 року в області корпоративного права. Урочисте оголошення результатів та нагородження переможців в кожній з 23 номінацій премії пройшло в готелі Hyatt Regency.

Ірина Назарова, керуючий партнер АФ «ENGARDE», прокоментувала отримання нагороди: «Ми раді, що з кожним роком наша молода компанія розвивається і досягає нових і ще більш значущих успіхів. У минулому році наша фірма отримала дві нагороди «Юридичної премії року» - як фірма-відкриття року і як краща юридична фірма в області судової практики. Тому особливо приємно, що вже через рік компанія визнана кращою і в корпоративному праві. Як компанія в цілому, так і кожен окремий член нашої команди постійно розвивається, зростає над собою, старанно трудиться, і ми безмежно раді бачити плідні результати нашої командної праці та зусиль. Впевнена, що з таким підходом, успіх АФ «ENGARDE» буде прогресувати з кожним наступним роком, кварталом і навіть місяцем».

З усіма результатами проекту можна ознайомитися, перейшовши за посиланням http://yurpractika.com/news.php?id=0026449.

Оценка материала:

4.14 / 7
АФ «ENGARDE» нагороджена «Юридичною премією року» з корпоративного права 4.14 5 7
Бізнес / Новини підприємств
03.06.2011 11:08 4840
Еще материалы раздела «Новини підприємств»