<
НОВИНИ ДНЯ: Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиціївсі новини дня
29.02.2012 16:49 623

Доходи АББ в Україні в 2011 році зросли на 85%

Компанія АББ в Україні повідомила про стрімкий ріст доходів та обсягів замовлень в 2011 році. Вперше за всю історію роботи в Україні дохід компанії становив 488 млн. гривень. Обсяг замовлень, ключовий показник перспектив довгострокового зростання, досягнув рекордних 944 млн. гривень.

Таких високих темпів росту вдалося досягти зокрема завдяки участі у великих проектах модернізації українських електромереж, поставкам обладнання для інфраструктурних проектів до Євро 2012 та ефективній співпраці з ключовими промисловими підприємствами України.

Два найбільші контракти 2011 року – поставка 130 високовольтних вимикачів для НЕК «Укренерго» вартістю $43 млн. та реконструкція двох підстанцій 330 кВ вартістю $13 млн. Серед інших вагомих проектів року – комплексні поставки низьковольтного електрообладнання для НСК «Олімпійський», стадіону «Арена Львів» та нового терміналу аеропорту «Донецьк». Також можна відзначити успішну комплексну роботу всіх підрозділів компанії з підприємствами цементної промисловості, аграрного сектору, металургії та нафтогазової сфери. Українська АББ стала першою в Європі, котра здійснила поставки моторів Baldor Electric після її поглинання групою АББ.

«В 2011 році компанія продемонструвала вражаючі темпи росту, повністю виконавши стратегічні цілі на рік. АББ в Україні отримала замовлення за енергетичними проектами, що мають стратегічно важливе значення з точки зору галузевих та національних завдань, зокрема ми залучені в модернізацію магістральних мереж та проекти з розвитку інфраструктури, – заявив директор АББ в Україні Дмитро Жданов. – В 2012 році нашим пріоритетом залишатимуться проекти для енергетики. Важливим напрямком буде завдання підвищення енергоефективності промислових підприємств. Технологічні рішення, обладнання та досвід АББ – це ресурс, здатний допомогти українським промисловим підприємствам конкурувати на світових ринках».

Оценка материала:

3.00 / 5
Доходи АББ в Україні в 2011 році зросли на 85% 3.00 5 5
Бізнес / Новини підприємств
29.02.2012 16:49 623
Еще материалы раздела «Новини підприємств»